Muslihat Facebook Lagi

Petang ney aku buka facebook terbaca status member aku pasal ney....




AMARAN ! NOMBOR TELEFON BIMBIT RAKAN-RAKAN ANDA sedang dipaparkan di Facebook! Ini bukan gurauan - Sila ke bahagian atas kanan skrin, klik ACCOUNT, klik EDIT FRIENDS, klik CONTACTS di kiri skrin. Semua nombor telefon bimbit rakan-rakan akan dipaparkan. Sila copy post ini di STATUS anda supaya rakan-rakan anda mendapat maklumat ini dan memadam semula nombor telefon bimbit mereka untuk MENGELAKKAN PENCEROBOHAN PRIVASI...


macam2 hal sekarang pasal facebook.. bila ada facebook sng bhubung mber lame.. tp skrg disebaliknyer.. aku pun pelik.. kalau x da facebook x best pula.. x taw information terkini.. yerlah sekarang ney.. apa2 information rmai mber publish kat facebook... tp tgk skrg ramai yg cuba mceroboh facebook kite...


so... kite perlu buat privacy kat facebook kita taw... pada semua.. tlg jgn letak no phone kat facebook sbb ntey anda pla yg rimas asyik kene ngorat jer>>> opsss...

2 comments:

  1. huhu ye ker...
    kene beware la kan..

    ReplyDelete
  2. huhu lame dah sebenarnya hal ni.. cepat hidekan :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...